Tetőfedő szakember a Balaton északi partján

Mi tetőfedő szakemberek vagyunk, akik már évek óta nyújtjuk szolgáltatásainkat a Balaton északi partján. Munkánk során a legkorszerűbb anyagokat használjuk fel, és mindig a legjobb minőséget nyújtjuk. Csapatunkban tapasztalt tetőfedők dolgoznak, akik alaposan ismerik a hagyományos és modern tetőfedési módszereket egyaránt.

Szolgáltatásaink közé tartozik a cseréplemezes, kerámiálemezes, palatetős, korcolt lemezes tetőfedés, illetve a már meglévő tetők felújítása családi házak, nyaralók számára. Mindig alaposan megnézzük az adott tető szerkezetét, hogy a legjobb megoldást nyújthassuk.

A minőség és a megbízhatóság a fontos számunkra. Az északi part településein, így Balatonendrén, Balatonrendesen, Nemesvámoson, Balatonakalin is elérhető szolgáltatásunk.

Reméljük, megkeresésük esetén számíthatnak ránk!
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071
Tetőfedő szakember