Tavaszi tetőjavítás Tihanyban - biztonságos, esztétikus tetőfedéssel ébred az erdélyi táj!

Tavaszodik, lassan elbújnak a hideg hónapok, újra kitárulkozik a természet. Felébrednek az álmukból a tornyosodó hegyek, virágzik a nádas, gazdag színekben úszik a Balaton. Újra megérezzük a tető mellett rejlő szabadságot.
Eljött az ideje, hogy gondoskodjunk megropta tetőinkről; új alapanyagokkal, biztonságosan helyrehozzuk, felújítsuk őket. Megbízható szakszerű tetőfedési és javítási szolgáltatásainkkal ismét esztétikus látvánnyá varázsolhatjuk tetőidet.
Modern anyagokkal, a legjobb minőségű tetőfedő és palaanyagok felhasználásával hajtjuk végre a részletes felmérést követő tetőjavítási munkálatokat. Célunk, hogy tartós, tökéletes kivitelezéssel biztosítsuk otthonaitok tetejének biztonságát.

Szolgáltatásunk elérhető Tihanyban és a környék településein is, így Balatonakarattyán, Balatonfüreden és Balatonszőlősön. Kapcsoljátok be velünk együtt a tavasz varázsát!
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071
tetőjavítás