Ismerje meg a tetőfedész mesterségét Balatonnál!

Modern tetőfedési eljárásainkkal gondtalanul nyugodhat meg új tetője alatt. Csapatunk több mint 10 éve vállalkozik örömmel családi házak és üdülők tetőfedésére a Balaton környékén. A szakmai tudás és a páratlan pontosság akár kis felújítástól nagyobb tetőcseréig biztosítja elégedettségét.

A legmodernebb eszközeinkkel és anyagokkal hozzuk formába önök régi, megbízhatatlan tetőzetét: cseréplemezzel, kerámia cseréppel és lemezes térburkolással egyaránt vállalunk tetőfelújítást és -cserét. Szeretnénk megismerkedni igényeivel és szakmai tanácsot adni az optimális megoldásokról. Szakértelmünk és megbízhatóságunk mellett tetőzetének kivitelezésében is partnerre talál.

Szolgáltatásaink elérhetők Csopak mellett Balatonederics, Balatonakali, Balatonszéplak, Vonyarcvashegy és Badacsonytomaj térségében egyaránt. Keressen minket bizalommal!
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36704327071